Zoran Miličević

Rođen 28. lipnja 1996. u Zagrebu. Jedino je dijete roditelja Ivice i Mare Miličević. Osnovnu i srednju školu je završio u Novom Travniku. Dolazi iz župe sv. Josipa Rankovići i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

Stjepan Puljić

Rođen 5. prosinca 2001. u Kninu. Sedmo je od sedmoro djece roditelja Zvonke i Mile Puljić. Osnovnu školu završio je u Stocu, a srednju u KŠC “Petar Barbarić” u Travniku. Dolazi iz župe Petra i Pavla Rotimlja i kandidat je Mostarsko-duvanjske buskupije.

Zvonimir Bešker

Rođen 25. ožujka 2002. u Mostaru. Drugo je od četvoro djece roditelja Ante i Vesne Bešker. Osnovnu školu završio je u Ripcima, a srednju u KŠC “Petar Barbarić” u Travniku. Dolazi iz župe Uznesenja BDM Rama-Šćit i kandidat je Vrhbosanske nadbiskupije.

Tomislav Čarapina

Rođen 31. svibnja 2001. u Mostaru. Prvo je od petoro djece roditelja Krešimira i Gabrijele Čarapina. Osnovnu školu je završio u Mostaru,
a srednju u KŠC “Petar Barbarić” u Travniku. Dolazi iz župe Srce Isusovo Bijelo Polje-Potoci i kandidat je Mostarsko-duvanjske buskupije.

Stipe Gabrić

Rođen 4. rujna 2001. u Moataru. Prvo je od troje djece roditelja Antonija i Marije Gabrić. Osnovnu školu završio je u Kruševu, a srednju u Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. u Zadru. Dolazi iz župe sv. Ilije proroka u Kruševu i kandidat je Mostarsko-duvanjske buskupije.

Marko Pavlović

Rođen 26. siječnja 2002. u Mostaru. Drugo je od troje djece roditelja Andrije i Daliborke Pavlović. Osnovnu školu završio je na Buni, a srednju u klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. u Zadru. Dolazi iz župe Presvetog Trojstva Blagaj-Buna i kandidat je Mostarsko-duvanjske biskupije.